Teški trenuci

Baš u ovim trenucima, moja divna Vera je ispustila svoju nevinu dušu. Ooo dušo moja zašto ti, zašto ne ja, ohh zašto sam ja živ a u stvari nisam.

Da su Niški sujetni „doktori“ ubice reagovali kako je trebalo moja Vera a Ivana bi bile žive.

Sećam se na dan, kada se moja duša Ivana porodila carskim rezom, da kada sam video moju Veru pojurio sam da vidim Ivanu.

Prof. dr Saša Kadija se pojavila na hodnik i rekla ispred cele porodice, koji smo tu bili, kako je bebica mnogo namučena i kako je plodova voda bila tamno zelena, i kako se bebica ukakila koliko je muka imala. Rekla je da je takav slučaj videla možda 2x u životu. Reči koje je rekla i dan danas su urezane u meni: „Doktori iz Niša su upropastili dete!“.

I Ivana i beba su se mnogo mučile.
Nadam se, da „doktori“ koji su mi ubili porodicu mirno ne spavaju. Znam da kad dođe trenutak, da stanu pred Bogom, da će moja porodica da bude sa druge strane i da će im na neki način suditi.
Ovi doktori koji su učestvovali u ubistvu moje porodice, a koji se nadaju da će se izvući, gotovo sam siguran da su im ruke krvave do lakata i da nisu počinili samo ubistvo nad mjom porodicom!